מרץ הגיע וזה אומר שפסח כבר נושף לנו בעורף וכולנו נכנסים למוד של התחדשות וניקיונות. אם פתאום מצאתם את עצמכם בודקים ארונות או חולמים על סט צלחות חדש לשולחן החג אתם ממש לא לבד. החודש הזה הוא תור הזהב של הקופונים לעיצוב וניקוי הבית והאתרים הכי גדולים בישראל כבר שחררו את התותחים הכבדים כדי לעזור לנו להגיע לערב החג כשהבית מתוקתק והארנק עדיין בחיים. ריכזנו לכם את כל מה שבאמת שווה לקנות עכשיו כדי שלא תבזבזו שקל מיותר על ההכנות.
אלקטרוניקה וניקיון: הציוד הכבד שחובה להחזיק בבית
לפני שמתחילים להזיז רהיטים צריך לוודא שיש לנו את המכשירים שיעשו את העבודה הקשה במקומנו. מרץ הוא חודש השואבים והמכשירים למטבח והמבצעים השנה באמת חריגים.
באתר KSP מציעים החודש הנחות של עד ארבעים אחוזים על מותגי הניקיון המובילים כמו דייסון ורובורוק. הדגש החודש הוא על שואבים אלחוטיים ושואבים רובוטיים שחוסכים לנו את כל העבודה הקשה של פסח. יש גם החזר כספי של 8% שאפשר לערום על חלק מהמבצעים מה שהופך את הקנייה למשתלמת במיוחד. זה הזמן לסגור את הפינה של שואב האבק שחלמתם עליו כל החורף.
לעמוד המעודכן של כל הקופונים של KSP לחצו כאן.
מי שמחפש מוצרי חשמל כמו מקררים חדשים או מדיחי כלים כדי להקל על שטיפת הכלים אחרי ליל הסדר ימצא בלאסטפרייס מבצעים של עד חמישים אחוזים. יש להם גם קופון 50 ש”ח הנחה גורף על המון דגמים של טלוויזיות ארבע קיי ומחשבים ניידים למי שרוצה להתחדש גם בגזרה הטכנולוגית. האתר מציע משלוחים מהירים שזה קריטי כשמזמינים משהו גדול רגע לפני החג.
לעמוד המעודכן של כל הקופונים של לאסטפרייס לחצו כאן.
המטבח ושולחן החג: מבשלים ומארחים כמו שפים
אחרי שהבית נקי הגיע הזמן לדאוג לאוכל ולצורה שבה נגיש אותו. הקטגוריה הזאת היא הכי חמה במרץ בגלל הביקוש המטורף לסטים חדשים ומתנות למארחים.
באתרים של פוד אפיל וסולתם תוכלו למצוא החודש סטים של סירים ומחבתות בהנחות של עד שבעים אחוזים. המבצעים הכי חמים הם על סדרות הבישול ללא שמן שמקלות על הכנת המאכלים המסורתיים של החג. יש גם קופוני מועדון שנותנים עוד חמש עשרה אחוז הנחה על הקנייה הראשונה אז שווה לנצל את זה אם אתם מחליפים את כל הציוד הישן בחדש.
נעמן מציעים החודש מבצע של 40% הנחה על המון דגמים של צלחות וכלי הגשה מזכוכית ופורצלן. אם נמאס לכם מהסטים הישנים זה הזמן לקנות מערכת אוכל שלמה במחיר של כמה צלחות בודדות. הקולקציות החדשות של האביב כבר באתר והן מביאות איתן צבעים בהירים שעושים הרגשה של חג אמיתי בבית.
לעמוד המעודכן של כל הקופונים של נעמן לחצו כאן.
טקסטיל ועיצוב: להכניס את האביב לחדר השינה
אין תחושה יותר טובה מלישון בתוך מצעים חדשים בבית שמריח מניקיון. מרץ הוא הזמן הכי טוב לקנות טקסטיל כי החנויות יוצאות עם קולקציות החג שלהן.
באתרים של ורדינון וכיתן יש עכשיו הנחות של עד שישים אחוזים על מצעי כותנה וסאטן איכותיים. הקופונים המשתלמים ביותר הם על מארזי המתנה שכוללים גם מגבות תואמות מה שיכול לסגור לכם את הפינה של המתנה למארחים בליל הסדר.
בפוקס הום מציעים החודש מבצעי פיינל סייל על פריטי טקסטיל מהעונה הקודמת לצד הנחות של 25% על הקולקציה החדשה. זה המקום למצוא כריות נוי לשדרוג הסלון או מגבות מטבח חגיגיות במחירים נגישים מאוד. הקופונים שלהם בדרך כלל תקפים גם על מחלקת האירוח אז כדאי לבדוק את קטגוריית כלי הבית שלהם.
לעמוד המעודכן של כל הקופונים של פוקס הום לחצו כאן.
תחזוקה וארגון: עושים סדר בכל הפינות
לסיום אי אפשר לעבור את מרץ בלי לסדר את כל הדברים הקטנים בבית ולצבוע את הקיר ההוא שחיכה לכם כל החורף.
באייס והום סנטר תוכלו למצוא קופונים על צבע לקירות וציוד לשיפוץ בהנחות של עד עשרים אחוזים. המבצע המנצח של מרץ הוא על פתרונות האחסון והארונות שיעזרו לכם לארגן את כל הבית מחדש בצורה חכמה. יש גם מבצעים על כלי עבודה למי שרוצה לנצל את החופש כדי לעשות קצת עשה זאת בעצמך בבית ובגינה.
לעמוד המעודכן של כל הקופונים של אייס הום לחצו כאן.
לעמוד המעודכן של כל הקופונים של הום סנטר לחצו כאן.
חודש מרץ הוא הזמן המושלם להתחדש ולהכין את הבית לחג בצורה הכי חכמה שיש. תמשיכו לעקוב אחרינו ב-JEMIX כדי לקבל את כל העדכונים על הקופונים הכי שווים בזמן אמת ולוודא שאתם תמיד משלמים את המחיר הכי נמוך בשוק.


