דף הבית / מיקסר מומלץ: חוות דעת על מיקסרים מומלצים וטובים 2024
בלעדי לאתר זה! השתמשו בקוד קופון jemixmixer להנחה נוספת על המיקסרים!
המיקסרים הטובים ביותר הם מוצרי הזהב של עולם הטכנולוגיה למטבח. עם הפיצוץ בפופולריות של האפייה, אנשים רבים קונים אותם ומשתמשים בהם לאפייה ובישול.
ריכזנו עבורכם את המיקסרים המומלצים והטובים ביותר.
המיקסרים החזקים התעשייתיים האלה הם חיות יקרות, אך אחד טוב צריך להחזיק שנים רבות, והם אכן הופכים את יצירת הלחמים והעוגות ללא כאבים במידה ניכרת יותר, כמו גם היכולת להקציף שמנת, מרנגים וכדומה בעזרת מטרפה.
אה, ואם אתה רוצה להיכנס ללימודים מתקדמים, Kenwoods ו- Kitchenaids של העולם הזה לוקחים גם קבצים מצורפים שעושים הכל, החל מכריתת בשר וכלה בספירציה של ירקות ועד להכנת פסטה. מגוחך, בכנות, אבל מישהו שם בוודאי קונה אותם.
מיקסרים הם חלקים רציניים ויכולים להיות השקעה רצינית. לכן בילינו את ששת החודשים האחרונים בניסיון של מיקסרים, כדי לדרג אותם מהראשון לאחרון. כל האפשרויות חזקות ביותר ואף אחת מהן לא רעה. להלן פסק הדין שלנו, אם כן:
המיקסר הטוב ביותר שאופה יכול לקנות
מפרט:
– קיבולת קערה: 6.7 ליטר.
– הספק: 1,700 וואט.
– בקר מהירות: כן.
– מצורפים: מקצף, וו בצק.
– שקעי חיבור חיצוניים: שניים.
סיבות לקנות:
+ עיצוב מעולה.
+ שחקן מבריק.
+ אור קערת LED.
+ שני שקעים לאביזרים.
המערבל הפלנטרי המופתי והמעוצב הבריטי הזה מ- Kenwood הוא מספר אחד החדש שלנו, ומסיבות שונות. עיצובו המאופק וצבעו המתכת האקדח הבלתי בולט מתאים למגוון רחב של עיצובים למטבח והוא אינו תופס מקום רב כפי שהייתם מדמיינים. הוא מגיע גם עם שפע של טכנולוגיות מהמאה ה -21 תוך שהוא בנוי באותה מידה כמו מוצרי Sage ו- KitchenAid להלן.
מיקסר בנוי כמעט כולו ממתכת יצוקה ומצויד במנוע חזק במיוחד של 1,700 וואט (של KitchenAid הוא רק 300 וואט), המערבל היוקרתי הזה שוקל 10.4 ק”ג ניכרים, אז ברגע שהוא נמצא במיקום, עדיף לעזוב זה שם.
כמו רוב המיקסרים, החלק העליון כבד משקלו מתבטא כלפי מעלה כדי להקל על הסרת קערת הנירוסטה הנוצצת בגודל 6.7 ליטר (מתאים לתריסר חלבונים או 2.72 ק”ג תערובת עוגה) והחלפה בין העוצמה התעשייתית לנירוסטה. מקצף K, מטרפה וו וו. להבדיל ממערבלים מסוימים הדורשים הרמה ידנית של הזרוע הכבדה, זו מופעלת על ידי תפס פשוט הגורם לכל החלק העליון לקפוץ מעצמו ללא כל מאמץ. נֶחְמָד.
מערכת בקרת המהירות האלקטרונית היא תוספת מישוש נוספת. הפעל אותו וחוגת הבקרה העגולה נדלקת כדי שתוכל לבחור את המהירות המועדפת עליך בין אחת לשמונה. הוא גם מספק מהירות נמוכה במיוחד לקיפול עדין של חלבוני ביצה ופונקציית דופק במהירות מלאה למהירות מה שאתה רוצה למהר במהירות. קערת הנירוסטה היא מראה למראה וגם פרקטית מאוד מכיוון שהיא מגיעה עם ידית משני הצדדים. מגן ההתזה מפלסטיק על גבי הקערה מחליק בקלות רבה ואופה המבחנים שלנו אהב את כיסוי ההדפסה השקוף להזנת מרכיבים.
בדיוק כשאתה חושב שזה לא יכול להשתפר, ברז קל של לוח הכרום מלמעלה מדליק נורית שמרחצת את הקערה כולה באור לבן בוהק, כך שתוכל לראות איך מתערבב התערובת.
תכונה מבריקה נוספת של מערבל זה היא שאין לו אחד אלא שני שקעי אביזר נפרדים, האחד עבור קבצים מצורפים במהירות איטית (רולר פסטה, בשר טחון וטחינה) והשני לאביזרים במהירות גבוהה (מעבד מזון, בלנדר זכוכית וקומפקטי. מַסוֹק). אתה יכול גם לקנות מקצפים אופציונליים המיועדים במיוחד להקרמה וקיפול.
האופה הראשי שלנו, חסיד KitchenAid הצבוע בצמר, אהב פחות או יותר הכל במיקסר הזה, במיוחד שיטת ההרכבה הקלה לחיבור, מנגנון הרמת הזרוע העמוס באביב, קערת 4.6 ליטר ידית כפולה, המהירות האלקטרונית. בקר וכמובן, מנורת הקערה המבריקה הזו.
אומנם זו לא מכונה זולה, אך לעתים יש בה כמה עסקאות מצוינות, והיא עברה כל משימת הקצפה, ערבוב ולישה שזרקנו עליה בהתלהבות מהירה. זה היה גם מעשה מוחלט לנקות. מומלץ מאוד.
אריסטוקרט המיקסרים
מפרט:
– קיבולת קערה: 4.8 ו -3 ליטר.
– הספק: 300 וואט.
– בקר מהירות: כן.
– קבצים מצורפים: מקצף, וו בצק.
– שקעי חיבור חיצוניים: אחד.
סיבות לקנות:
+ יציב.
+ אמין.
סיבות להימנע:
– עיצוב רטרו שאולי לא כולם אוהבים.
מערבלי הדוכנים של KitchenAid הם עמוד התווך של הרבה תכניות בישול בטלוויזיה – כולל ה- Great British Bake Off. מערבל דגם ה- K של החברה האמריקאית תוכנן במקור בשנות השלושים ומאז לא השתנה הרבה. עדיין יש לו אותו מנוף בן 10 הילוכים מיושן ונעים עם אותיות מהירות גדולות וידית דומה על הגב להרים את הזרוע הכבדה. מלבד חריץ להוספת קבצים מצורפים מסוג מטחנת פסטה-בשר בחזית, זה בערך זה.
הארטסאן בנפח 300 וואט זמין בשמונה צבעים מפתים ומגיע עם קערת נירוסטה 4.8 ליטר, קערת נירוסטה קטנה יותר ללא ידית לאצדות קטנות יותר או מרכיבים נוספים לאותו מתכון, מקצף בלון, וו בצק, מקצף שטוח ועוד מקצף Flex Edge עם קצה גומי לגרידת מרכיבים סוררים מדופן הקערה.
המיקסר לא יכול להיות קל יותר לשימוש. פשוט לזרוק את החומרים, להוריד את הזרוע ולהחליק את בקר המהירות כמה חריצים ימינה. המנוע נדלק וערבוב רב מתבצע. מכסה פלסטיק שקוף הניתן להסרה מגן מפני התזה אחורית וכולל פורטל גדול להוספת מרכיבים נוספים במהלך תהליך הערבוב.
כמה מערבלים מודרניים תואמים את יופי הרטרו הנאה הזה לסגנון או למיזוג היעילות. אמנם, יש לה פחות פעמונים והשרקות הייטק מאשר חלק ממתחרותיה, אך תוכל להפיק את היתרונות באמינות, עמידות, יעילות ובעיקר קלות השימוש.
קצת שונה ממיקסר רגיל
מפרט:
– קיבולת קערה: 3.6, 2.6 ו -1.2 ליטר.
– הספק: 1,100 וואט.
– בקר מהירות: אוטומטי.
– קבצים מצורפים: 12 בסך הכל.
– שקעי חיבור חיצוניים: אין.
סיבות לקנות:
+מכשיר שלם לעשות הכל.
+עיצוב נהדר.
+מנוע חזק.
סיבות להימנע:
– עקומת לימוד תלולה.
אם אתם רוצים לחרוג מעבר לאפיית לחם ועוגה, קחו בחשבון את מעבד המיקסר-עקר המזון היקר והיעיל ביותר של חברת Magimix.
ה- 5200 XL זמין בצבעים שחור, כסף, אדום, קרם ולבן, והוא מכסה פחות או יותר את כל סוגי האפייה והכנת האוכל, בין אם מדובר בלישה של בצק, קצפת, ביצים מוקצפות, חיתוך, קוביות וגרידת צמחייה או קצוץ אגוזים. הוא גם מסוגל להכין שייקים ומיצים טריים.
ה- 5200 XL מורכב מיחידה ראשית כבדה גדושה עם מנוע 1,100 וואט ושפע אביזרים ארוכים מכדי לרשום כאן. נקודות השיא כוללות קערת נירוסטה בנפח 3.6 ליטר, שלוש קערות פלסטיק נוספות וחבורה שלמה של כלי חיתוך וחיתוך.
היחידה הראשית קלה מספיק לשימוש מכיוון שיש לה רק שלושה כפתורים גדולים – עצור, אוטומטי ודופק – אבל אתה יכול להיות בטוח שראשך ייטמן במדריך המקיף באופן מהותי די הרבה זמן, ולו רק כדי להבין איזה אביזר הוא הטוב ביותר למשימה ביד.
אם יש לך את הכסף ואת המקום לאחסן את כל זה, לא תתאכזב מהביצועים של המכונה הזו מכיוון שהיא מצטיינת כמעט בכל עבודה שאתה משליך עליה.
הקלאסיקה הישנה הוגדרה מחדש
מפרט:
– קיבולת קערה: 5 ליטר.
– הספק: 1,000 וואט.
– בקר מהירות: כן.
– קבצים מצורפים: מטרפה, שני מטרפות, וו בצק.
– שקעי חיבור חיצוניים: אחד.
סיבות לקנות:
+כל האביזרים כלולים.
+שליטה מדויקת.
ל- kMix של קנווד יש פריחות עיצוב מודרניות רבות, כולל מנוע 500 וואט במהירות, קערת ערבוב ענקית של חמישה ליטר וכפתור בקרת מהירות גדול. ה- kMix עומד גבוה יותר מה- KitchenAid והוא מעט פחות יציב בעוד קערת ערבוב הנירוסטה המלוטשת קלה ביד ויפה למראה.
מנוע ה -1000 וואט של kMix שקט למדי ואנחנו אוהבים את האופן בו הוא מאיץ לאט במקום להתחיל במלואו. היחידה מגיעה גם עם מכלול האביזרים המלא: מקצף בלון לקרמים ועוגות, מקצף K לחומרים יבשים, וו בצק ומקצף קרם המגרד את דופן הקערה כמו מרית.
ה- kMix נראה מפואר בכל מטבח מודרני ועושה את העבודה היטב. היא זולה יותר מה- KitchenAid ובנויה היטב, אך ה- KitchenAid עדיין מכה אותו (סליחה על משחק המילים) על הפעלה ופשטות ללא מאמץ.
מיקסרים הם מכשירי מטבח גדולים יותר המגיעים בדרך כלל עם קערת ערבוב וכמה קבצים מצורפים המשמשים לסוגים שונים של ערבוב, הקצפה ולישה. בניגוד למיקסר ידני, מיקסר עומד אינו צריך לזוז מהשיש או להיות במעקב כדי לבצע את עבודתו, כך שתוכל להשאיר אותו פועל בזמן שאתה עושה פעילויות אחרות במטבח.
באשר לשימוש במערבל דוכן בפעם הראשונה, אנו מציעים להתחיל עם “כמה מתכונים בסיסיים” ולא “לנסות להכין מאפה צרפתי או עוגת חתונה ללא רבב בפעם הראשונה.” התחלה פשוטה וקטן תעזור לך להגיע לרמה מתקדמת יותר בהמשך.
כאשר קונים מיקסר, מומחים אומרים לשקול תכונות, מחיר וגודל לפני שמשקיעים באחד.
“גלו מה הכי חשוב במיקסר ואז הסתכלו על כמה שיותר מותגים”, יעצה הלן פלטשר, שפית קונדיטורית ומחברת “הטבח החדש: שיטות מודרניות להכנת מאפים קלאסיים ועכשוויים משלכם”.
גודלו ומשקלו של המיקסר הם גורמים חשובים שיש לקחת בחשבון מכמה סיבות: הם קשורים ישירות לכמה מקום יש לכם במטבח לאחסן אותו, באיזו תדירות תעבירו אותו וכמה גדולות המנות שלכם להיות, בין אם בגלל משפחה גדולה או אחרת. “אם אינך צופה להכין כמויות גדולות של דברים, אין סיבה לקפוץ למיקסר גדול”, אמרה מישל לטריך, בלוגרית מזון ויוצרת בראון עיד בייקר.
הקיבולת של מערבל סטנד יכולה לנוע בין 4.5 ליטר ליותר מ 7 ליטר. לטריך אמר שכדאי לך “לשקול לחלוטין” מיקסר בעל קיבולת גבוהה יותר אם אתה מכין כמה כיכרות לחם בכל פעם או אם אתה בדרך כלל מכפיל או משלש את מתכון העוגיות האהוב עליך. אבל נעמי רובינסון, מייסדת בלוג האוכל Bakers Royale, ציינה כי “אין צורך” במיקסר מקצועי של 7 ליטר “אם השימוש העיקרי יהיה באפייה יומיומית להפוך חלק עוגיות או אפילו עוגה בת 3 שכבות.”
קבצים מצורפים הופכים מערבל רב תכליתי – איתם, “אתה יכול להפוך את המיקסר שלך לכל דבר, החל ממכשיר גלידה ליצרנית פסטה”, לדברי רובינסון. ישנם שלושה קבצים מצורפים סטנדרטיים המגיעים בדרך כלל עם מערבל סטנד:
– וו בצק: זהו קובץ מצורף בצורת C (ולפעמים בצורת ספירלה) המשמש לפיתוח גלוטן והוא מצוין ללישת לחם ובצק פיצה.
– מטרפה: קובץ מצורף זה משמש להקצפה ולערבוב מרכיבים כגון ביצים, ציפוי וחמאה.
– מקצף שטוח: מכונה תכשיר משכשך, המכונה גם קובץ מצורף להנפת סוכר וחמאה או קיפול עדין וערבוב של בלילת עוגה, פירה ובצק עוגיות.
מומחים אמרו לנו שהם משתמשים באביזרים פופולריים אחרים, כולל מכונת גלידה, שבדרך כלל כוללת קערת הקפאה ומכשיר מסתובב, ומכונת פסטה, החותכת את דפי הפסטה לאטריות בעובי שונה.
מיקסרים יכולים לכלול זכוכית או קערת ערבוב מנירוסטה. למרות שלשניהם יש פונקציה דומה, ג’סיקה היילטון, צלמת ושפית ביתית המנהלת את בלוג האוכל ג’סיקה במטבח, הציעה בהתחשב בכך ש”קערת הזכוכית יכולה להתנפץ בקלות אם היא נופלת בטעות “, אך הוסיפה כי” אם אתה אם אתה מקבל את המיקסר לצרכי תצוגה בסרטונים או בתמונות, ייתכן שתעדיף לקבל את הזכוכית. ” לאנשים שאופים הרבה, פלטשר הציע לרכוש קערה שנייה יחד עם מקצף נפרד ולהקציף “כך שלא תצטרך לשטוף אותם בין המשימות”.
הספק גבוה יותר פירושו מנוע חזק יותר, שיכול להועיל אם יש לך כמויות גדולות של מזון או בצק כבד יותר. לרוב למיקסרים באיכות טובה יש הספק שנע בין 250 וואט ועד 1000 וואט. אם אתה מתכנן להשתמש במערבל דוכן לפרויקטים נוספים של אפייה כבדה, 500 וואט ומעלה היא אופציה עוצמתית עבור רוב האופים המקצועיים.
הגדרות מהירות יכולות גם להיות תכונה שכדאי לקחת בחשבון: רוב המיקסרים מגיעים בכל מקום בין חמש ל -12 הגדרות. מאכלים שונים דורשים מהירות משתנה כדי לערבב אותם כראוי, החל מהתחלה איטית ומהירות ערבוב נמוכה ועד מהירות בינונית-גבוהה וגבוהה להקצפה או להקצפה מהירים יותר.
מיקסר יכול להיות השקעה-מומחים אמרו לנו שהאופה הביתי הטיפוסי צריך להישאר עם אלה בטווח של 1,000-5,000 ש”ח, מכיוון שדגמים מסחריים שעולים למעלה מ -5,000 ש”ח משמשים בדרך כלל רק למנות גדולות במסגרות כבדות ומקצועיות. “אין צורך לתפוס מיקסר דוכן מסחרי אם אתה אופה ביתי שאופה רק עוגיות”, ציין סטימיסט.
“אם יש לך תקציב, אינך צריך לרכוש את הדגם החדש ביותר – הגרסאות הישנות יותר הן עדיין אופציה מצוינת”, הוסיף הילטון. רובינסון הזכיר גם שהוא מחפש מכירות שכן “כמעט כל חג יציע הנחה כלשהי מהמחיר המלא לצרכן”.
זה יהיה מפתיע אם תצליח להקציף עוגה שלמה מבלי שתפיחת קמח או כתם שמנת יפגע במיקסר שלך. רוב המיקסרים קלים מאוד לניקוי, הדורשים מעט יותר ממי סבון וספוג, אך נסו לנגב אותם בהקדם האפשרי לאחר השימוש, כדי להימנע מהתזות מכוסה. עבור מכונה מוגמרת מבריקה, הימנע מהצד המקרצף המחוספס של הספוג כדי שלא יעמום את הברק של המיקסר שלך. שקול מנקה נירוסטה או פוליש במכונות בגימור נירוסטה כדי לרענן מדי פעם את מראהן.
כמעט כל קערות הערבוב ניתנות למדיח, כמו גם חלק מהקבצים המצורפים. מצרכים מכניים, כמו פסטה פלטר, ייתכן שיהיה צורך לשטוף ביד או פשוט לנגב אותם. עיין במדריכי המשתמש המצורפים לדרך המומלצת לניקוי הציוד שלך.
מיקסר בנוי לטיפול בפרויקטים של אפייה וערבוב שאחרת יהיה קשה לבצע אותם ביד. זה כולל הקצפה של כמות גדולה של נוזלים, שמנת חמאה וסוכר יחד, ערבוב בצק חלק ושילוב מרכיבים שעשויים להיות קשים להתמודדות מטמפרטורות קיצוניות. רוב המיקסרים מצוידים בהקצפה, מטרפות ולישה וניתן להשתמש בהם הן למאפים והן לפרויקטים של בישול מלוח.
מיקסרים רבים בשוק בימינו מצוידים בקבצים מצורפים, מה שהופך אותם למגוונים עוד יותר. בנוסף לערבוב, מכונות כמו ה- KitchenAid, SMEG וולף גורמה יוצרות קבצים מצורפים שמגלגלים פסטה, מגררים ופורסים, מייצים, טוחנים בשר ואפילו ממלאים נקניקיות. כמובן, הקבצים המצורפים הנוספים כרוכים בעלות נוספת, אך זה עשוי להיות שווה את זה אם אתה בשלן הרפתקני.
רוב המיקסרים מגיעים עם מצורף של וו בצק שתוכנן במיוחד עבור אותה מכונה. רוב מתכוני הבצק הקטנים יותר נכתבים למיקסרים, ובדרך כלל כוללים הנחיות לכמה זמן לערבב בצקים, ובאיזו מהירות. רוב הבצקים מעורבבים במהירויות נמוכות יותר במיקסרים כדי למנוע פגיעה בהילוכים ועיבוד יתר של המנוע. זמן הערבוב תלוי לחלוטין בבצק, אך יש כמה סימנים שאפשר לחפש כדי לדעת מתי הבצק סיים לערבב.
רוב הבצקים יהיו חלקים וגמישים כאשר הם מעורבבים כראוי, וזה סימן לכך שהגלוטן בבצקים על בסיס חיטה התפתח. אם אתה מבחין שהבצק מתרחק מצידי הקערה תוך כדי ערבוב, או אפילו סטירה לקערה, אלה גם סימנים טובים לכך שהבצק התפתח כראוי.
כאשר עובדים עם מוצרים דביקים במיוחד, כמו מרשמלו או בצק רטוב מאוד, אפשר לשמן את הקערה של מערבל דוכן בכמה דרכים שונות. אם אתה משתמש בקערה בכדי לתת למוצר לנוח לפני הערבוב או ההוצאה, תרסיס דבק כמו PAM אמור להספיק כדי לעשות את העבודה. עבור מרכיבים דביקים מאוד שעומדים לעבוד קצת, תרצו שמן כבד יותר כמו קנולה, ירקות, נייטרלי או שמן זית. לערבוב ממושך, כל שמן שאתה משתמש בו ישולב בסופו של דבר במרכיבים שלך, אז הקפד לא לשמן יותר מדי או להשתמש בשמן שיתנגש עם המתכון שאתה מכין.
אם אתה מודאג מכך שהמתכון דביק במיוחד, אך אינך רוצה להשתמש בשמן עודף (מה שעשוי להפוך אותו לדביק עוד יותר), שקול לערבב את המתכון שלך, ולאחר מכן השתמש במגרד קערת פלסטיק כדי להוציא הכל מהקערה. בלי יותר מדי טרחה. ניתן גם לשמן את מגרדת הקערה כדי למנוע מהמזון להידבק בזמן העברתו ליעד הסופי.
לא ממש, אבל לפעמים בקמצוץ. ניתן לערבב מזונות רבים ואפילו נוזלים במעבד מזון, אך הערבוב מתבצע בעזרת להב המפרק את החומרים תוך מיזוג יחדיו. מיקסר מערבל את החומרים יחד כדי לערבב אותם תוך פיתוח הגלוטן, האוורור והמבנה הכללי של המרכיבים. מיקסר עשוי גם לשמור על תקינות המרכיבים (כמו שוקולד צ’יפס) על כנו תוך ערבוב כאשר מעבד מזון בדרך כלל ימזג הכל יחד לאותה בלילה.
מעבדי מזון מסוגלים לפרוס, לגרר ולחתוך מרכיבים, כאשר מיקסר יזדקק לקובץ מצורף של מעבד מזון לביצוע אותן משימות. בעוד שניתן לערבב חלק מהבצקים במעבד מזון כבד, רוב הבצקים עדיף לערבב במיקסר. אם רוב צרכי המטבח שלך סובבים סביב הכנת פירות, ירקות ורטבים, עליך לשקול מעבד מזון. אם הצרכים שלך יותר מבוססים על אפייה וערבוב, כדאי לשקול מיקסר.
האחריות על מיקסרים נעה בין שנה לחמש שנים. אבל באופן כללי, מכשירי מטבח קטנים מחזיקים מעמד בין 6 ל -10 שנים. KitchenAid מעריכה שהמיקסרים שלה ימשיכו לנצח לפחות 15 שנים, בעוד שבעלי KitchenAid רבים מדווחים על שימוש במיקסרים שלהם עוד הרבה זמן. למעשה, אנשים רבים מחליפים את המיקסרים של KitchenAid מכיוון שהם מתעניינים יותר בצבעים עכשוויים, ולא בגלל שהמכונות שלהם הפסיקו לפעול.
ייתכן שתוצע לך אחריות מורחבת אך איננו חושבים ששווה לרכוש אותה. כל עלויות תיקון שתצבור במהלך חייו של המיקסר צפויות להיות נמוכות ממחיר האחריות.
אם המיקסר שלך מפסיק לערבב כראוי, הבעיה היא כנראה שצריך לכוונן את הראש. זהו תיקון שתוכל לבצע בעצמך בקלות על ידי ביצוע ההנחיות במדריך. רעשים בלתי רגילים הם סימן לכך שהחלקים זקוקים לחומר סיכה או שיש להחליף את הציוד. מדובר בתיקונים זולים יחסית ששווה לבצע כדי להאריך את חיי המיקסר שלכם. אולם אם המיקסר שלך מפסיק לפעול, ייתכן שהמנוע נכשל. זכור שאם אתה מצוטט במחיר שהוא 50 אחוז מעלות המחיר של דגם חדש, הגיע הזמן לקפוץ לדגם חדש.
יתכן שתמצא מיקסר חדש המתאים יותר לצרכיך, וישנם דגמים קטנים וגדולים יותר בשוק. בין אם אתה יוצר עוגיות מדי פעם ששונא להקדיש הרבה מקום לשולחן, או אופה לחם חצי פרו שרוצה להיות מסוגל ללוש בצק לכמה כיכרות בבת אחת, יש דגם בגודל בשבילך.
הדגמים גם ארוזים בתכונות חדשות ונוחות כמו טיימרים, אורות ומדריכי מהירות ממש על גוף המיקסר. בנוסף ל- KitchenAid, יצרנים אחרים מציגים באופן קבוע צבעים חדשים שיכולים להעניק מתיחת פנים מיידית למטבח שלך. אין צורך להסתפק במיקסר רגיל כשיש מבחר כל כך רחב.
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים